30/7-07

Nu kommer en liten uppdatering ifrån Villstads Kräftspelen.

Trots ostadigt väder lyckades jag med att slå mitt förra personliga rekord med 16 cm. Det nya rekordet är alltså 24.58. Inte över 25 meter än, men det kommer.
Maja putsade sitt gamla rekord med en halvmeter ungefär i slägga,( vilket ledde till en andra plats), kom till final i 80 meter, och lyckades stöta kring 10 meter trots skyfall. Evelina klarade sig igenom trekampen med finfina resultat.
Anna källström fick iväg ett kast på 29 meter, det räckte till en fin andra plats.

Nu befinner jag mig i Gbg. eller rättare sagt Särö, två mil ifrån Gbg. Det är fint väder, än så länge i alla fall. Imorgon ska pappa, maja och evelina på fotboll, och på onsdag blir det GP-galan i Göteborg, på Slottskogsvallen.

Hoppas ni får en fin vecka där hemma, och träna hårt!

f.eklund

27 / 7- 07

Igår var jag iväg i Karlskrona och kollade på när hindarna visade sina talanger.

Det var väääldigt bra väder i början. Sol utan några regnskurar. Perfekt väderlek =)

Det var mycket godkända resultat , tyckte jag. Ingen var långt från sina personliga rekord. Det är väldigt bra , tycker jag =)

Imorgon är det dags för mig att dra till Göteborg, men familjen, fast först ska vi ha ett stopp i Smålandstenar, för att tävla i Villstads årliga tävling, "Kräftspelen"
Det blir vi systrarna Eklund och Anna, som tävlar på lördag/ söndag.

Nu hoppas jag att alla håller tummarna för oss. =)

Fick reda på en sak, väldigt hastigt nu, att på Onsdag när vi är i Göteborg, ska vi åka och kolla på Gp-galan. Där är det stjärnor som Jenny Kallur, Emma Green, Robert Kronberg och Hanna.-Mia Persson( listan kan skrivas lång) som ska delta. Det blir intressant.  

Dessvärre blir det ingen blogg för min del, om vi inte har internet tillgång i Göteborg. Så i så fall, hoppas jag att alla får en bra och trevlig vecka. =) Skulle inte förvåna mig om solen tittar fram i Nybro, nu när vi är borta.
f.eklund.


26 juli 2007

Igår var det tävling i Karlskrona, med mycket goda resultat =)
Det var bra väder, så det jälpte nog lite, endast EN skur vad jag hörde.

Här i Nybro var det dock lite fler skurar, men det var innan träningen började. Så under träningen var det väldigt fint väder. Vi fick även finfint besök av Johanna Håkansson. Det var mycket trevligt att hon kom och hälsade på oss. Tror det var ungefär ett halvår sen jag såg henne sist. Hoppas hon kommer fler gånger nu =)

Idag ska jag iväg till Karlskrona och heja på Ida, Elin, Oliver och Rasmus. Hoppas det inte börjar regna när vi är där, så vi slipper stå och frysa. Å andra sidan finns det ju läktare med tak, men som en sann hindare jag är, så ska inte en droppe( eller flera droppar) kunna få mig att sitta still, det är det värsta som finns. Jag ska stå och heja fram våra hindare till högre höjder, och långa kast.

Vi får hålla tummarna!

f.eklund


24 Juli -07

okej, dags för nästa inlägg. Jag lovar jag kommer inte att börja räkna! Men det känns som en bra början att skriva så.

Igår var det träning, dock utan min närvaro. Så, den träningen blir lite svår att diskutera.

Imorgon är det tävling för en del. Den äger rum i Karlskrona. Det är alltså dags för årets Rosenbomsspel. Jag ska inte vara med, men det är andra som ska det =)
Så, det är bara för mig att önska lycka till. Ska se om jag kan åka ner på torsdagen. Det beror på om det finns plats i någon bil. Så då blir det kanske lite uppdateringar därifrån.

I annat fall, ( som för mig) blir det till att träna hårt imorgon. hoppas på bra väder i både Karlskrona och Nybro.

Detta inlägget blev inte så långt. Men jag lovar, så fort jag fått in dethär med bloggandet, ska det bli lite med underhållsrikt!

f.eklund


Ik Hinden.

Okej, första gången jag skriver en blogg, i alla fall en som kanske många ska läsa. Jag har fått detta hedersuppdrag, att för de som vill läsa, redogöra lite om vad som händer på träningar och tävlingar, från mitt perspektiv. Alltså kommer det inte vara så detaljrikt om vad var och en gjorde på just den tävlingen, utan mer allmänt, som tex om vad jag tycker har vart bra och dåligt med tävlingen. Jag kommer absolut inte att rikta mig direkt mot någon tävlande och skriva något elakt. Så ni behöver absolut inte vara oroliga!

Såå jag kanske ska berätta lite om mig själv inom friidrotten.
Jag började för ungefär två-tre år sedan. Har därför inte hållt på så länge, men det började väl med att pappa och min syster Maja var med. Efter att jag vart fri från någon sysselsättning ett antal år ( spelade fotboll i ungefär ett år när jag gick i trean, slutade pga min bristande bollkänsla) började jag på friidrotten. Och jag har ännu inte ångrat mig! Jag håller på med diskus. Tävlar i det en del. Tävlar dock bara mot mig själv. För ett år ungefär blev jag tränare för den yngsta gruppen tillsammans med Anna. Och det är verkligen en jättehärlig grupp. Tro mig, Jag har aldrig tvekat till att gå ner och träna dom! Dom är som mina "små änglar". Och till höst, ska Anna och jag börja ta hand om en ny grupp. 98-99. Jag är även med i styrelsen, som suppleant. Jag kände mig mycket hedrad när jag blev tillfrågad =)

Ik Hinden är en liten förening. Men jag måste säga att det absolut inte är något problem med det. Tvärtom, jag tycker det gör det hela lättare att komma in i gruppen. Ledarna är en grupp jättehärliga människor, och dessutom jätteduktiga på det dom lär ut. Alla har sin lilla egenskap. Och alla aktiva, ledare, föräldrar och syskon är allihopa engagerade, och det är jätteroligt att se, verkligen. Vi är som en enda stor familj =) Och alla som kommer som nya, gör vi allihopa vårt bästa för att dom ska trivas och vilja fortsätta!

Så, till det sista, innan ni blir alltför trötta på att läsa. Ni som har synpunkter om något, kritik, beröm, är väldigt välkomna med det! Eller om ni har något som ni tkr jag ska ta med! Framför det till mig, på något sätt!

f.eklund

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0