25/8-07

Nu har den stora glädjenyheten spridit sig i landet. Ida Storm har tagit en silvermedalj i USM i en av sina paradgrenar, slägga. Även Elin lyckades bra, i sin gren spjut, och kammade hem en fjärdeplats. Det är verkligen inte dåligt.
Jag tycker vi hurrar.
HURRA HURRA HURRA!

En liten sammafattning av Lag-Dm. ( jag är dålig på att uppdatera, jag vet )
Vi åkte till Värendsvallen med tre lag. Kom hem med ett finallag, och två mycket bra presterande lag.
P11 låg etta sen förra lag-dm:et, och höll sin position hela dagen. Alla killar presterade bra i sina grenar. De lyckades fixa en biljett till finalen, efter ett finfint lopp i stafetten. Grattis.

F11 hade en mycket bra dag, men lyckades ändå inte hela vägen. Tyvärr. Men de lyckades fixa en glad dag med en massa glada skratt och viktigast av allt de hade varandra, och de hade kul.

F13 var det lag som presterade bäst, enskilt. Alla i laget slog något personligt rekord. Och mer kan man väl inte förvänta sig?! Även de hade en mycket glad dag, trots att finalplatserna togs av några andra.

Sammafattningsvis kan man säga såhär. Ik Hinden är bäst, på att ha kul. Vi stöttar varann, och framkallar glada skratt, hur det än går.
 

Träningen i veckan har gått bra. Vi har kört en massa Styrka. ( eller jag gjorde inget i måndags, skäms på mig. Men jag har börjat skolan, jobbiga lärare, kan man skylla på ) Det var min första styrketräning på hela sommaren, och det kändes. Men det behövdes.

Och så slutningsvis, vill jag säga lycka till till Ida i sina kommande grenar. =)

f.eklund

13/8-07

I helgen har det vart DM för 12,13och 14-åringar.
Enligt min syster, som tävlade, så var det varmt på lördagen i början, men slutade med regn. På söndagen var det mulet.

På lördagen tävlade Maja, Hedda, Thea, Hanna,Josefine, Alicia och Evelina. De fyra först nämnda, var även med i stafetten för 13-åringar. Där de lyckades knipa ihop en tredjeplats.
Hanna satte pers på 600 meter, Josefine satte pers i stav, där hon lyckades ta sig över 2.10. Jättebra!
Hedda kom trea i spjut. Evelina vann 80m häck, och syster Alicia kom trea i sitt heat på 60m häck.
Maja lyckades knipa en tredjeplats i slägga. 

På söndagen tävlade Maja, Hedda, Thea, Hanna, Ida J, Emma, Alfred, Alicia och Evelina. 
Det blev bra resultat, med bl a Alfred som hoppade 5.15 med 2.4m/sek i ryggen, och 5.01 med 1,9 m/sek. Ida J hoppade över 1.35 i höjd och hoppade så långt som 8.77 i tresteg. Emma satte pers på 80 meter med 12.08.

Det är mycket fina resultat och när man sammanfattade de båda dagarna, hade Hinden skrapat ihop 1 guld, 4 silver och 5 brons. Härligt!

Nästa gång, är det dags för Lag-Dm i Växjö, för våra F11/13 och P11/13. Om nu P13 får ihop ett lag. Hoppas Hoppas!

f.eklund

11/8-07

oj, nu var det ett tag sen jag bloggade senast. Jag har haft så mycket annat att göra, så det har inte blivit något. Men nu kommer det lite om veckan och det som händer nu i helgen.

I veckan har vi haft två träningar. Det har vart uppehåll båda gångerna. Och jag känner mig faktist nöjd med mina prestationer denhär veckan. Jag måste bara lära mig att trycka till höften, och armen samtidigt. Få dom att samarbeta. Annars har det bara blivit bättre.Använde mina kastskor i onsdags. Det gick mycket bättre då. Så i fortsättningen ska jag använda dom.

I helgen är det dags för DM för 12-13 och 14 åringar. Lycka till allihop!

På måndag skriver jag lite mer om hur det gått för dom.

Ha de toppen!

f.eklund

3 /8-07

Nu sitter jag fortfarande i Göteborg och skriver. Snart har det gått en  vecka och vi åker hem i övermorgon.
Idag har solen vart framme dagen lång och de meddelanden som jag har fått från mina kompisar, så har inte vädret vart det bästa i Nybro. Men det kommer tat bli bättre nästa vecka.

I onsdags var det GP-galan i Göteborgs på Slottskogsvallen. Det var många reslutat, bl a Cecilia Nilsson i Slägga som nu är klar för VM. Även två finfina resultat i Spjut Män, där hela två stycken klarade B-gränsen.
Vi fick även se Robert Kronberg och Jenny Kallur löpa häck. Även Niklas Wiberg var med och löpte häck, och så hoppade han höjd också, tillsammans med Staffan Strand, som åter igen har visat sig på banorna i Sverige.

Imorgon är det dags för en del att åka till Nässjö, och jag säger bara lycka till, till er som ska vara med och tävla.
Hoppas vädret blir bra och att ni gör toppenbra resultat, och det viktigaste av allt, att ni har kul! Tro mig, har man kul, kommer resultaten på köpet!

Vi hörs.

f.eklund


RSS 2.0