Invigningen av de nya banorna på Åkrahäll.

Trots lite regn i början, letade sig ändå Hindare och Kalmar SK-are till Åkrahäll för gårdagens invigning. 
Det blev gemensam uppvärmning, innan de fick ge sig ut och prova alla våra nya redskap och de nya banorna. Efter ett tag letade sig i alla fall regnmolnen bort och det kom lite mer folk och kollade. 
Runt tolv-tiden blev det ett invigningstal av Bernt och blommor överräcktes. Vi fick även nya fina stafettpinnar från kommunen. I alla färger. Sedan lyfte Bernt startpistol och sköt ett skott för framtiden och för de barnen som stod på 60-meters startlinjen. Efter det fortsatte träningarna och det testades på nya saker. 
Runt klockan två var kalaset slut och nu är det bara framtiden som väntar på oss. 

Förra helgen var ett gäng tjejer i klassen F14 iväg och tävlade i GM i Lidköping. Trots regn nästan varenda minut, varenda dag var de flesta nöjda trots allt. De hjälpte även till att lyfta Småland fram till en seger. 

Nu är det inte många veckor kvar på denhär säsongen. 
Nästa helg är det final för P13 och F15 i UDM i Värnamo. 
Helgen efter det är det på lördagen Ingvar Thompssons minne i Kalmar och på söndagen hålls den årliga Castorama-tävlingen i Nybro. 
Sedan är det slut. 
För mig innebär detta att jag har två chanser kvar att nå mitt mål att kasta 30 meter denhär säsongen. 
Jag vill så gärna lyckas. För sen blir det inomhusträning och jag har lovat mig själv, återigen, att ge allt! Och det vore en liten push om jag verkligen hade kastat dedär 30 metrarna innan. 
Allt återstår att se. 

f.eklund  
 
 


RSS 2.0