Gm, Skol-SM och Ingvar Thomsons minne

Jaha, då kan vi ju börja med att skriva lite om GM i Malmö.
Trots den dåliga starten ( biltrassel), så lyckades de ta sig fram allihopa.
Under de två dagarna, hoppade, kastade eller sprang sex stycken hindare på Heleneholms stadion. Med framgång. Eller vad sägs om 29.88 i diskus för Thea?

Under tiden hade vi en annan hindare på banorna i Gävle, nämligen ingen mindre än Ida Storm. Det var skol-SM. Det var inte för inget som Ida tog på sig kastskorna och gick in i ringarna för diskus, kula och slägga.
Och när hon kom ut ur ringarna hade hon två nya personliga rekord och en väldigt bra stöt i kula som mätte 11.31.
De två nya personliga rekorden var då alltså i slägga och diskus, där hon i slägga kastade iväg den 48.96 m och i  diskus 35.40.
Grattis =)

I går var det tävling i Kalmar. Det var dags för den årliga Ingvar Thomsons minne. Med många starter från Hindens sida, blev det även väldigt många bra resultat. Och jag vill bara säga: BRA KÄMPAT! 
 
Nu är det bara en eller två tävlingar kvar denhär säsongen. Det är Castorama på lördag och Lag-final för våra P11 på söndagen. Det blir kul, men ändå lite trist. Men förhoppningsvis så ska väl inomhussäsongen också ge sitt, så när vi kommer ut i april nästa år, så är vi ännu bättre och ännu starkare! Och det roligaste att få se är väl när vi får våra efterlängtade gummibanor på Åkrahäll. 

f.eklund  

Kommentarer
Postat av: Alfred Karonen

Hej. Denna adress måste spridas fort utan att Carina Garpmo märker det!http://www.kvp.se/nyheter/1.859581/rosta-fram-din-idrottshjalte rösta så fort ni ser den här adressen! Fort! kom ihåg HEMLIGT
(Detta medelande kommer att explodera om tio sekunder)
Bara skojade Ses/ Affe.

2007-09-29 @ 20:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0